Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen bænket i tysk nederlag

Landskampe - 3. juni 2018




Marc-André ter Stegen har været outstanding for FC Barcelona i denne sæson mens Manuel Neuer har bøvlet med skader. Lørdag var begge spillere udtaget til Tysklands landskamp mod Østrig, og herfra måtte Ter Stegen skuffende se til.

Manuel Neuer fik nemlig lov til at spille kampen og det er et klart tegn fra den tyske landstræner Joachim Löw: Når Neuer er klar, så spiller han. Og det gør han helt sikkert også til VM hvilket i den grad må være skuffende for Ter Stegen, der næppe kunne have gjort det meget bedre i løbet af sæsonen.

Det startede ellers godt for tyskerne, da Mesut Özil kort inde i kampen scorede kampens første mål. Tyskerne kunne dog ikke holde fast i den gode start og Østrig kom bedre med. Det resulterede i to mål på et lille kvarter, da Martin Hinteregger og Alessandro Schoepf i henholdsvis minut 53 og 69 vendte 0-1 til 2-1 og dermed vandt Østrig testkampen.

Tyskland er til VM placeret i gruppe F med Mexico, Sydkorea og Sverige. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen bænket i tysk nederlag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder