Annonce


Annonce

Annonce

Spanske medier. Enrique til Chelsea

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 4. juni 2018




Flere spanske medier, med SPORT forrest i feltet, hævder at den tidligere Barca-træner, Luis Enrique, indenfor få dage, vil blive præsenteret som Chelseas nye cheftræner.

Enrique skulle efter sigende have valgt at fortsætte træner-karrieren i Chelsea, på trods af en konkret interesse fra en anden London-klub, i form af lokalrivalerne fra Arsenal - hvor sidstnævnte jo istedet ansatte Unai Emery i sidste måned.

Den tidligere Barca-spiller kommer dermed til at erstatte den italienske træner. Antonio Conte, som jo ikke formåede at føre englænderne til mere end en femteplads i denne Premier League-sæson - som dermed betyder at Chelsea ikke er at finde i den kommende CL-turnering.

Conte og Chelsea fik derimod en positiv afslutning på ægteskabet, da klubben fra den vestlige del af London, triumferede i FA-cuppen hvor The Blues slog Manchester United med 1-0 på Wembley i finalen i maj måned.

De spanske medier beretter at Luis Enrique, i denne uge, vil blive præsenteret som Chelseas nye manager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spanske medier. Enrique til Chelsea

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder