Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona er på keeperjagt

Transfermarked - 4. juni 2018




Jasper Cillessen har været en utrolig stabil backup keeper i FC Barcelona og har præsteret under både Luis Enrique og Ernesto Valverde. Hans gode præstationer som reservekeeper har fået øjnene op hos flere europæiske klubber.

Cillessen er et varmt emne på transfermarkedet og selvom FC Barcelona ikke har planer om at sælge ham, så kan de blive presset ud i et salg, da det ikke giver mening at fastholde en keeper, som vil væk. Adskillige medier påpeger nemlig at Cillessen søger mere spilletid og det får han næppe i FC Barcelona så længe Ter Stegen er frisk.

Liverpool er det bedste bud i øjeblikket og efter Champions League-finalen, hvor Loris Karius skuffede fælt med to drops, skulle englændernes interesse for Cillessen være endnu stærkere. Liverpool er dog også interesseret i AS Romas Alisson Becker, så intet er sikkert endnu.

Cillessen kostede 13 millioner euro, men Barcelona er til at tale med, hvis der kommer et bud på 30-35 millioner euro, melder Marca. Skulle det ske, ønsker Barcelona at være forberedt på at hente en ny mand ind og derfor er de gået på keeperjagt og er begyndt at trække i rapporterne fra deres scouts, som har været rundt og kigge på målmænd. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona er på keeperjagt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder