Annonce


Annonce

Annonce

Koulibaly er i Barcelonas søgelys

Transfermarked - 6. juni 2018




Barcelonas transferliste er uendelig lang, men det er den fordi, at hvis man ikke får én spiller, så kigger man efter den anden. Nu er det kommet frem, at Napolis bomstærke forsvarsspiller Kalidou Koulibaly er på denne liste.

Koulibaly havde en fremragende sæson for Napoli og var tæt på at føre klubben til mesterskabet - blandt andet da han i de døende sekunder bragede op og headede bolden indbag Buffon og sikrede tre point til Napoli. Det lykkedes dog ikke for Napoli at vinde mesterskabet, men derfor er hans sæson bestemt ikke gået ubemærket hen.

Den 26-årige forsvarsspiller kan angiveligt give Napoli en god indtjening. Sport melder nemlig at Barcelona skulle være klar til at betale hele 40 millioner euro + enten André Gomes, Paco Alcácer eller Denis Suárez.

Denis Suárez virker mest oplagt selvom André Gomes er tilhængernes favorit til at finde sig en ny klub. Denis Suárez indeholder meget mere talent, end man har set i Barcelona, men Valverde giver ham ikke meget spilletid og derfor har Napoli flirtet med midtbanespilleren.

Hvis Barcelona vælger at trykke på knappen og gå all in for Koulibaly, så får de kamp til stregen. Både Arsenal og Chelsea har nemlig også udvist interesse i ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koulibaly er i Barcelonas søgelys

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder