Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Min beslutning kommer denne uge

Transfermarked - 10. juni 2018




Der er under en uge til at VM starter en Rusland og under en uge til at Frankrig spiller sin første kamp ved slutrunden. Antoine Griezmann har hele tiden holdt fast i, at han beslutter sig inden VM - og i går kom han med ny udtalelser.

- Det er godt, at du viser interesse. Der er en uge til VM så jeg tror, at beslutningen kommer i denne uge, fortalte Griezmann.

Endnu er det ikke til at vide, hvilke overvejelser franskmanden har gjort sig, men alt tyder på, at han er klar på et skifte og at det bliver til Barcelona. Der har ikke været et andet hold inde i billedet og med sine 27 år er han klar over, at det er på tide at finde sig en ny og større klub.

Det er specielt Champions League, som Griezmann går efter. Barcelona har haft en dårlig tur i turneringen de seneste år, men Ernesto Valverde og spillerne fik en lærestreg mod Roma senest og spørgsmålet er om de rykker noget af fokus væk fra La Liga for endelig igen at vinde turneringen med de store ører.

Griezmann-sagen forventes at blive afsluttet inden torsdag i næste næste. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Min beslutning kommer denne uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder