Annonce


Annonce

Annonce

Guardiola: Umuligt at træne Barcelona igen

Nyheder - 11. juni 2018




Pep Guardiolas tid i FC Barcelona var magisk og specielt i sit første år i jobbet i den catalanske storklub blev historisk, da han hørte holdet til seks triumfer på ét år. Men man kommer næppe til at se ham på Barcelona-bænken i fremtiden.

- Barcelona er fortsat det klart bedste hold i verden. Det er ligegyldigt for mig om de vinder Champions League eller ej. Det er svært at gå igennem en hel sæson og kun tabe én ligakamp. Jeg har været væk fra Barcelona i seks år, men de stopper aldrig med at imponere mig. De vinder og spiller godt.

- Messi er unik. Vi kommer aldrig til at se en spiller som ham igen. Jeg siger det ikke kun på grund af hans spil på banen, men også fordi han aldrig finder på undskyldninger når holdet taber.

- Jeg kommer aldrig til at træne landsholdet for jeg bliver aldrig tilbudt det job.

- Og som træner vender jeg aldrig tilbage til Barcelona, det ville være umuligt. Den tid i mit liv har jeg passeret.

- Jeg havde ikke styrken til at fortsætte i Barcelona. Jeg blev træt af rutinen og nu, hvor jeg kigger på Barcelona, så lader det til, at min beslutning om at stoppe var god.

- Nu er jeg glad for at være i Manchester City. Med Txiki og Soriano kan det ikke blive bedre; de vurderer mig ikke på om jeg vinder eller taber, fortæller Pep Guardiola ifølge AS. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Umuligt at træne Barcelona igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder