Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic: Glad hvis Ronaldo smutter

Nyheder - 12. juni 2018




Cristiano Ronaldo snuppede fokus efter Champions League-finalen for få uger siden, da han straks efter slutfløjt gav store tegn på, at han var på vej væk fra Real Madrid. Han sagde der ville komme nyt om et par dage, men endnu er der altså ikke sket noget.

I mellem tiden er Ivan Rakitic blevet spurgt ind til situationen og kroaten er da heller ikke i tvivl om, at det ville være en stor overraskelse, hvis Ronaldo skulle smutte. Han har flere gange benyttet samme plan til at få en forbedret kontrakt.

- Jeg tror ikke på, at han forlader Real Madrid. Men i fodbolden kan tingene ske meget hurtigt. Og hvis han smutter, så vil jeg være glad, fortæller Rakitic til Marca.

Fodboldspillere benytter sig ofte af exit-planen for at få en forbedret kontrakt. Her forsøger man at presse sin klub ved at fortælle om et tilbud fra en anden klub og selvom Cristiano Ronaldo efterhånden er blevet 33 år, så er der ingen tvivl om, at han ville kunne finde sig en klub hurtigere end Florentino Perez kan nå at blinke.

Slutteligt kommenterede Ivan Rakitic også på Zinedine Zidanes opsigelse i Real Madrid.

- Til at starte med var det ikke en overraskelse. Men han har valgt sin tid og du bliver bare nødt til at tage hatten af for ham. Det niveau, som han fik Real Madrid op på, er utroligt imponerende. Meget få trænere kunne have gjort det samme. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Glad hvis Ronaldo smutter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder