Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun prisen mangler før Thiago skifter

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 16. juni 2018


Kun prisen mangler før Thiago skifter

Thiago Alcantara har hvert år siden sit skifte til Bayern München været eftertragtet hos FC Barcelonas fans. Denne sommer ser det ud til, at der kan komme et gennembrud. I hvert fald begynderne ender at finde hinanden og umiddelbart er der kun én ting, som mangler at falde på plads, før den tyske og catalanske klub kan indgå en handel.

Thiago vil til FC Barcelona. Bayern München er klar til at sælge. FC Barcelona vil have Thiago. Det eneste, der nu mangler er, at finde en pris for transferen. Angiveligt skulle det ikke være et større eksperiment at finde frem til de personlige vilkår, men prisen for Thiago er i øjeblikket under forhandling.

Marca melder, at FC Barcelona har prikket til Bayern München og fortalt dem, at de vil købe Thiago. Det skulle være historien efter at Antoine Griezmann valgte at blive i Atletico Madrid. Barcelona har nu rettet fokus mod Thiago.

I ledelsen er man af den opfattelse, at man ikke skal hente La masia-spillere, som tidligere har forladt klubben. Thiago er dog en anden sag, da han var en del af førsteholdet, da han blev solgt til Bayern München. Altså var han ikke en spiller på reservehold, som ikke havde tålmodigheden til at kæmpe for en forfremmelse til førsteholdet.

Der forventes at komme et gennembrud i transferen i den kommende uge.

Læs også
Bayern til Barcelona: Byd på Thiago
Abidal insisterer: Vil have Thiago til Barcelona
SPORT: Barca og Real jagter Thiago
Nu har Bayern sat en pris på Thiago
Ter Stegen opfordrer: Køb nu Thiago


Ugens mest læste

Seneste nyheder