Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar: Jeg er verdens bedste fodboldspiller

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. juni 2018


Neymar: Jeg er verdens bedste fodboldspiller

Neymar er netop nu i gang med at forberede sig til Brasiliens VM-åbner senere i aften mod Schweiz. I mellem tiden har han været ude og svare på nogle forskellige spørgsmål - blandt andet hvem verdens bedste fodboldspiller er.

- Jeg synes ikke selv, at jeg er 222 millioner euro værd. Hvis det stod til mig, så ville jeg ikke betale så meget for mig selv. Jeg er ikke stolt over det beløb ej heller, at jeg er verdens dyreste fodboldspiller. Det er kun penge, og ikke andet. Jeg kan ikke gøre noget ved det.

- Lige nu er jeg verdens bedste fodboldspiller fordi at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er fra en anden planet, fortæller Neymar ifølge AS.

Neymar var sprudlende for Paris Saint-Germain i den netop overståede sæson, men var skadet i sæsonens sidste del. Han er nu tilbage og nåede lige at få nogle minutter i Brasiliens testkampe inden VM for alvor går i gang. Det gør den i aften for Brasilien og her forventes Neymar at starte på banen fra første fløjt sammen med blandt andet Coutinho og Paulinho.

Dagens VM-kampe
Costa Rica 0-1 Serbien
Tyskland 17.00 Mexico
Brasilien 20.00 SchweizLæs også
Segura lukker ikke døren for Neymar-comeback
Iniesta: Ville ikke såre mig at se Neymar i Madrid
Montoya: Neymar vil tilbage til FC Barcelona
Præsident: Neymar skal ikke til FC Barcelona
Belletti: Jeg tror, at Neymar vælger BarcelonaFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder