Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic skal agere kroatisk assistenttræner

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 18. juni 2018


Rakitic skal agere kroatisk assistenttræner

VM i Rusland er godt i gang og gruppe D blev ikke indledt som man havde håbet i Argentina. En beton-defensiv af islændinge stod distancen mod Argentina og det betyder, at argentinerne nu nærmest er tvunget til at slå Kroatien i den kommende VM-kamp.

Kroatien, med Ivan Rakitic på holdet, åbnede selv VM med en sejr på 2-0 over Nigeria og de indtager dermed førstepladsen alene efter første spillerunde i gruppen. I den næste kamp skal Argentina og Kroatien mødes og derfor bliver Ivan Rakitic assistenttræner for en stund. Han skal nemlig lægge en plan med trænerteamet for at stoppe Lionel Messi.

- Selvfølgelig. Rakitic bliver min assistent i de kommende tre dage og vi vil helt sikkert spørge ham til råds for hvordan man stopper Messi.

- Jeg spørger altid mine spillere om den slags ting; omkring alt. Jeg elsker at kommunikere med mine spillere og jeg accepterer al den hjælp, som vi i trænerteamet kan få.

- Ivan (Rakitic) fortæller mig også at han nyder det. Vi vil bruge al den information, som vi kan få, og Luka Modric og Kovacic hjælper også til. De spiller mod Messi for Real Madrid, så de har også viden, fortæller den kroatiske landstræner Zlatko Dalic

Kampen mellem Kroatien og Argentina afvikles torsdag klokken 20.00 og vises direkte på DR1 med Henrik Liniger og Lars Jacobsen som kommentatorer.

Odds-tilbud
Få odds 30,00 på at Brøndby slår Vendsyssel
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
- Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV
- Medie: Rakitic ude i op til tre uger
- Rakitic vender hjem: Skadet mod Spanien
- Stem: Hvem skal afløse Rakitic mod Atletico?
- Ivan Rakitic misser topkampen mod Atletico


Stream kampene
16/12 - 14:30 Southampton - Arsenal
16/12 - 17:00 Liverpool - Manchester United Anbefalet
16/12 - 20:45 Levante - FC Barcelona

Ugens mest læste

Seneste nyheder