Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona køber Lenglet fri den 1. juli

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 20. juni 2018


Barcelona køber Lenglet fri den 1. juli

Clement Lenglet bliver den første FC Barcelona-spiller i dette transfervindue. Ifølge Sport er aftalen på plads og lige nu venter man blot på at det bliver den 1. juli så man kan købe ham fri fra sin kontrakt i Sevilla.

35 millioner euro svarende til 260 millioner danske kroner skal FC Barcelona betale til Sevilla for at købe Clement Lenglet fri. Aftalen er på plads, Sevilla og Barcelona har godkendt aftalen og Lenglet er allerede begyndt at informere sin omkreds om, at han skifter denne sommer.

Barcelonas interesse i Lenglet er opstået efter som at Yerry Mina ikke har imponeret mens Thomas Vermaelen er utilregnelig i forhold til skader. Man ønsker en stabil backup for Gerard Piqué og Samuel Umtiti og oven i det kan Clement Lenglet give det faste midterforsvar konkurrerence om den direkte plads på Ernesto Valverdes holdkort.

Antoine Griezmann stod ellers til at blive den første signing af FC Barcelona, men da den handel gik i vasken har man nu sørget for at lukke handlen med Lenglet og nu er man gået videre til næste mand: Thiago eller Pjanic. Klubben er i kontakt med begge spillere samt Bayern München og Juventus for at søge feltet og mærke efter hvilken spiller man skal gå efter.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Valverde: VAR-systemet tog fejl med Lenglet
Lenglet så rødt i catalansk remis: 2-2
Nu får Arthur og Lenglet mere spilletid
Malcom, Lenglet og Arthur: Sandt eller falsk?
Interview i bilen med Clement Lenglet
Ugens mest læste

Seneste nyheder