Annonce


Annonce

Annonce

Spanien sikrede sig en vigtig sejr

VM 2018 (Rusland) - 21. juni 2018




Spanien åbnede VM med en 3-3 kamp mod Portugal hvilket fortsat er blandt de mest underholdende kampe ved slutrunden. Men det tog de bestemt ikke med sig til kamp nummer to, hvor de skulle nedbryde en iransk mur.

Iran gjorde flot væsen af sig selv og spillede på en solid defensiv og hurtige omstillinger, og selvom det var tæt på op til flere gange, så var det et heldigt mål, som sikrede Spanien sejren. Her blev bolden nemlig sparket ind på Diego Costa og videre i mål til 1-0. Kampens resultat.

Iran fik bolden i mål i anden halvleg og jublede rigtig meget, men selvom dommeren stod inde på banen og bad VAR om hjælp, så fortsatte iranerne med at juble. De kom dog hurtigt ned på jorden, da målet korrekt blev annulleret for offside. Med 1-0 kravler Spanien op på andenpladsen og er endnu ikke sikret sig en plads videre.

Gruppe B
1. Spanien: 4 point
2. Portugal: 4 point
3. Iran: 3 point
4. Marokko: 0 point

Spanien møder Marokko i sidste kamp mens Iran og Portugal spiller. De tre tophold kan endnu ikke vide sig sikker på hvem der går videre før sidste spillerunde i gruppen er afviklet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spanien sikrede sig en vigtig sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder