Suárez og Uruguay slog Portugal ud

VM 2018 (Rusland) - 1. juli 2018

Luis Suárez startede på banen da Uruguay mødte Portugal lørdag aften. Vinderen af opgøret stod til at møde Frankrig i næste runde af VM og selvom Portugal pressede hårdt på, så formåede de ikke at ryste det bomstærke uruguayanske forsvar.

Allerede efter syv minutters spil kom kampens første mål. Edinson Cavani sendte bolden fra den ene side af banen over til den anden, hvor Suárez pillede den ned. Han tog et træk ind i banen og sendte et ustyrligt indlæg lige ind i panden på netop Cavani, som havde set et hul bag Portugals forsvar. Fra kort afstand headede han kuglen ind til 1-0 - det var dog et ekstremt veludført hovedstød.

Uruguay stod solidt på banen og selvom de gav en del plads på kanterne og foran feltet, så stod Godin og co. forrygende stærkt inde i feltet. Det gik dog galt efter 55 minutter, da Pepe dukkede op på et indlæg efter et kort hjørnespark og pandede kuglen i mål til 1-1.

Syv minutter senere kom Cavani atter engang på tavlen, da han på flot vis krøllede bolden i kassen til 2-1 som også blev kampens resultat. Portugiserne trykkede hårdt på til slut i kampen og selvom der blev spillet hele 96 minutter, så formåede de ikke at komme tilbage og dermed er Luis Suárez og Uruguay videre. De møder Frankrig i næste runde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder