Annonce


Annonce

Annonce

Rafinha: I fodbold kommer business først

Transfermarked - 1. juli 2018




Rafinha havde regnet med, at han lige nu ville have styr på sin fremtid, men det har han ikke. Inter stod til at skulle købe ham fri fra FC Barcelona såfremt italienerne kvalificerede sig til Champions League, men selvom de gjorde det, så har de valgt ikke at købe ham for det aftalte beløb.

I stedet har de ihærdigt forsøgt at skrue prisen ned, men Barcelona har afvist. Det betyder, at Inter lige nu ikke står til at købe Rafinha og da hans lejeaftale er ophævet, er han pt. fast mand i Barcelona igen. Ifølge ham selv møder han op til Barcelonas pre-season som det ser ud lige nu.

- Jeg har haft fem rigtig gode måneder i Inter, hvor jeg følte mig rigtig godt tilpas. Jeg troede virkelig på, at jeg skulle blive med kvalifikationen til Champions League, men det skete ikke.

- Fodbold stopper aldrig med at være business og nogle gange får du ikke opfyldt de ting, som du ønsker. Lige nu er jeg Barcelona-spiller og selvom jeg ikke har mødtes med klubben endnu, så er jeg fokuseret og klar på at møde op til pre-season. Jeg er klar på alt, så må vi se, hvad der sker.

- Det var forrygende (skiftet til Inter). Med en ny stil og et sprog, som jeg ikke kendte. For mig var det vigtigste at spille så mange kampe som muligt efter min skade. Jeg vidste, at det var vigtigt at komme hurtigt ind på holdet og jeg kan takke mine holdkammerater for at det skete. Jeg følte mig godt modtaget og jeg har opbygget min selvtillid igen.

17 gange fik Rafinha lov til at repræsentere Inter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rafinha: I fodbold kommer business først

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder