Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic sendte Danmark ud af VM

VM 2018 (Rusland) - 1. juli 2018




Ivan Rakitic og Kroatien mødte søndag aften Danmark ved VM og her var der tale om en ekstremt spændende kamp. Danmark kom i front allerede efter et minut ved Zanka, men bare to minutter senere kom Mandzukic på tavlen og udlignede til 1-1.

Danmark havde stor ære af kampen og var tæt på i rigtig mange omgange mens Kroatien forsøgte at komme ind i kampen, men Modric og Rakitic på midtbanen formåede aldrig for alvor at sætte sit præg på opgøret. Efter 90 minutter endte det 1-1 og dermed gik kampen ud i forlænget spilletid. I den ordinære spilletid var det dog Danmark, som var tættest på og som overordnet set havde et godt tag på nogle trætte kroater.

I den forlængede spilletid skiftede de to nationer til at styre begivenhederne, men med bare tre minutter igen gik der et chok gennem Danmark, da Zanka så sig nødsaget til at begå straffespark på Ante Rebic, som var blevet sendt alene igennem og efterfølgende afdrible Schmeichel. Kasper Schmeichel valgte dog den rigtige side og reddede Luka Modric' forsøg fra pletten og holdt dermed Danmark i live frem til straffesparkskonkurrencen, som var en blandet fornøjelse indtil Ivan Rakitic satte den sidste bold i netmaskerne og sikrede billetten videre for Kroatien.

Straffespark
Eriksen: Brændt (0-0)
Badelj: Brændt (0-0)
Kjær: Mål (0-1)
Kramaric: Mål (1-1)
Krohn-Dehli: Mål (1-2)
Modric: Mål (2-2)
Schøne: Brændt (2-2)
Pivaric: Brændt (2-2)
Jørgensen: Brændt (2-2)
Rakitic: Mål (3-2) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic sendte Danmark ud af VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder