Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre klubber kæmper for André Gomes' underskrift

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 4. juli 2018


Tre klubber kæmper for André Gomes' underskrift

André Gomes er overskud i FC Barcelona denne sommer. Han er på salgslisten og klubben vil gå meget langt for at få ham solgt. Han har langt fra bidraget med det, som klubben håbede på, da han blev købt i Valencia.

Han er 24 år og har mange år i sig endnu, og netop dette taler for, at han kan være en god investering. I FC Barcelona ser man dog ikke mange muligheder tilbage og har derfor åbnet op for et salg af portugiseren. Det kan gå så langt, at en decideret 'budkrig' kommer i spil.

Tottenham, Arsenal og Valencia har alle vist interesse i ham mens også andre engelske klubber har forhørt sig. Men det er specielt de to London-klubber, som har udvist den største interesse og udover at konkurrere på banen, så kan de også komme til at skulle konkurrere uden for banen.

Prisen på André Gomes lyder på 40 millioner euro. Et ganske overkommeligt beløb for mange europæiske klubber i dag, men FC Barcelona håber på, at man kan øge prisen og suge så meget ud af salget som muligt.

Bournemouth, Watford og Wolverhampton har også vist interesse. Det kommer til at undre rigtig meget, hvis ikke André Gomes bliver solgt denne sommer.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Officielt: Gomes udlejet til Everton
Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek
Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal
Denis Suárez og André Gomes rejser hjem
Denis og Gomes udgik med skader
Ugens mest læste

Seneste nyheder