Annonce


Annonce

Annonce

Lenglet vil til Barcelona

Nyheder - 4. juli 2018




Clement Lenglet har været et af de tit nævnte navne, hvad angår Barcelonas transfermarkedsplaner. Efter, at en handel med Griezmann stærkt blev manet til jorden, efter spillerens udgivelse af La Decisión, en video, stærkt inspireret af basketball-spilleren, LeBron James, måtte Barcelona lede efter andre handler.

Og her kommer Clement Lenglet ind i billedet.

Den 23-årige centrale forsvarsspiller har leveret den ene pragtpræstation for Sevilla efter den anden. Franskmanden har fået sit navn som et af de første på holdkortet hos Pablo Machín, og det er derfor også en af grundene til, at klubben ikke vil skille sig af med den solide forsvarsspiller.

I Spanien er der dog altid en bagudgang: frikøbsklausulen. Det er et beløb, som samtlige klubber skal sætte på alle deres spillere, og det så Barcelona spille ud direkte mod dem, da Paris Saint-Germain sikrede sig Neymar, netop igennem denne klausul, som for Neymars vedkommende lå på 220 millioner euro.

Tiden heler dog sår, og Barcelona har, hvis man tror RAC1, lært af sine fejl.

Sevilla ønsker ikke at forhandle med Barcelona omkring Lenglet, som de anser som en nøglespiller for holdet, og her vil Barcelona så anvende frikøbsklausulen, idet spilleren meget gerne ser sig selv i Blaugrana-trøjen.

Barcelona vil derfor betale frikøbsklausulen for spilleren, sikre sig underskriften, og færdiggøre aftalen snarest muligt.

Lenglets kontrakt med Sevilla udløber i 2021. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet vil til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder