Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Supercuppen spilles over én kamp

Spansk Supercup: Af Mohammed Sayegh - 5. juli 2018


Supercuppen spilles over én kamp

Den spanske Supercup kommer til at blive spillet mellem FC Barcelona og Sevilla. FC Barcelona fordi de vandt La Liga, men da de også vandt Copa del Rey, er det i stedet taberen fra Copa del Rey-finalen, som Barcelona støder ind i.

Men indtil nu har der været stor debat omkring hvordan Supercuppen skulle foregå. Normalt afvikles finalen over to kampe, hvor man spiller hjemme og ude. Men på grund af det tætte VM, sommerferien og det tætte opstartsprogram, er der ikke nogen logiske dage, hvor de to kampe kan spilles.

Derfor forlyder det i dag i spanske medier, at FC Barcelona og Sevilla begge har accepteret at spille finalen over én kamp i stedet for to. Spørgsmålet er nu hvilken bane, som finalen skal spilles på. Sevilla ønsker at spille kampen på deres hjemmebane, da de allerede har solgt billetter til den oprindelige hjemmekamp og derfor ikke ønsker at miste omsætning. Det samme gør sig gældende for FC Barcelona - men catalanerne er klar over, at de aldrig får overbevist Sevilla om en finale på Camp Nou. Catalanerne forventes at omsætte for fire millioner euro.

Derfor har der i dag været møde mellem parterne, hvor det blev diskuteret hvilket stadion, som skal huse finalen. Endnu vides det ikke, men der forventes meget snart at komme en afklaring på sagen. Mestalla og Wanda Metropolitano er i øjeblikket favoritterne.

Læs også
Bayern til Barcelona: Byd på Thiago
Arthur: Neymar anbefalede mig Barcelona
Video: Alle Barcelonas mål i Los Angeles
Rekordindkomst i Barcelona: 6,8 milliarder
Journalist: Barcelona kigger på Kanté


Ugens mest læste

Seneste nyheder