Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alt du skal vide om Arthurs skifte til Barcelona

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 7. juli 2018


Alt du skal vide om Arthurs skifte til Barcelona

Gremio og Arthur har bekræftet, at midtbanespilleren rykker til FC Barcelona denne sommer. Endnu mangler bekræftelsen fra FC Barcelona, men den forventes at lande denne weekend eller i starten af næste uge.

FC Barcelona sikrede sig en købsoption på Arthur som betød, at de kunne købe ham fri. Planen var, at hente ham til klubben til januar, men omstændighederne har gjort, at klubben har trykket på knappen allerede i dette transfervindue og har nu fået skiftet ført igennem. Det bekræftede Arthur på sit pressemøde i går.

30 millioner euro koster Arthur, men derudover modtager Gremio yderligere 2,8 millioner euro for at hente ham allerede i dette transfervindue fremfor til januar, som var den oprindelige plan.13 millioner euro overføres til august, yderligere 13 millioner euro overføres til januar (som var den måned, hvor skiftet skulle ske).

Det giver i alt 26 millioner euro og herefter skal der tillægges yderligere fire millioner euro som led i aftalen om, at Barcelona sikrede sig en købsoption på spilleren. Slutteligt altså de 2,8 millioner euro for at hente ham allerede i dette transfervindue. Det giver i alt 32,8 millioner euro svarende til 244 millioner danske kroner.

Desuden kan prisen stige til 311 millioner danske kroner alt efter hvordan han præsterer i Barcelona.

Læs også
Arthur: Neymar anbefalede mig Barcelona
Video: Arthur er ankommet til Barcelona
Overblik: Arthur præsenteres torsdag
Officielt: Arthur skifter til FC Barcelona
10 ting du ikke vidste om Arthur


Ugens mest læste

Seneste nyheder