Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arthur skifter til FC Barcelona

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 9. juli 2018


Officielt: Arthur skifter til FC Barcelona

Så er det officielt. Brasilianske Arthur skifter til FC Barcelona. Det bekræfter den catalanske storklub mandag aften på sin officielle hjemmeside. Han er straks blevet udstyret med en frikøbsklausul på 400 millioner euro svarende til 3 milliarder danske kroner.

For fire måneder siden bekræftede både Gremio og FC Barcelona, at catalanerne havde sikret sig en forkøbsret på Arthur. Oprindeligt var Barcelonas plan at hente Arthur til januar, men klubben har valgt at fremskynde transferen og hente ham allerede denne sommer. Han koster 31 millioner euro men beløbet kan stige med yderligere 9 millioner euro alt efter hvordan han klarer sig på Camp Nou - de såkaldte variabler.

Arthur skriver under på en 6-årig kontrakt og er derfor at finde i FC Barcelona frem til sæsonen 2023/2024. Hvornår han bliver præsenteret vides endnu ikke, men klubben meddeler, at der snarest kommer nærmere info omkring præsentationen. Med skiftet annonceret allerede i dag, er det sikkert, at Arthur drager med på USA-turen.
Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Ingen melding fra Barcelona om Arthur
Arthur, Coutinho og Malcom udtaget for Brasilien
Officielt: Samper klar - Arthur træner alene
Nu får Arthur og Lenglet mere spilletid
Video: Valverde mangler stadig Coutinho og Arthur
Ugens mest læste

Seneste nyheder