Annonce


Annonce

Annonce

Disse spillere møder ind i morgen - men...

Nyheder - 10. juli 2018




I morgen åbnes den nye sæson officielt i FC Barcelona. Her får Ernesto Valverde en håndfuld spillere tilbage fra sommerferie, men før træningen starter, skal spillerne igennem det obligatoriske lægetjek før sæsonstarten.

I dag har FC Barcelona udgivet listen over de spillere, som dukker op i morgen og spørgsmålet er, hvor mange af disse spillere, der fortsat er i klubben når sæsonen for alvor går i gang. Der er nemlig rigtig mange løse ender.

Følgende spillere møder ind i morgen
Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Samper, Douglas, Marlon, Semedo, Denis, Paco, Digne, Gomes, Vidal, Ortola og Alena

Ni af ovenstående spillere har været rygtet væk fra klubben mens et par af dem har været i den grålige zone. Rafinha, Cillessen, Munir, Samper, Douglas, Marlon, Paco, Gomes og Vidal forventes ikke at have en fremtid på Camp Nou mens Denis og Digne sporadisk har været rygtet videre, men forventes at blive i klubben den nye sæson.

Spillerne møder ind i morgen klokken 9 til lægetjek. Torsdag klokken 10 finder sæsonens første træning sted. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse spillere møder ind i morgen - men...

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder