Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Hazard er Barcelonas topprioritet

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 11. juli 2018


Medier: Hazard er Barcelonas topprioritet

Eden Hazard kan netop nu påbegynde sin sommerferie efter en lang sæson for Chelsea og Belgien. I går måtte han se sig selv og resten af landsholdskammeraterne slået i VM-semifinalen af Frankrig, og dermed sluttede deres VM-drøm.

Mens Hazard nu tager på sommerferie kan han i aviserne på vej til sin feriedestination læse, at FC Barcelona har gjort ham til deres topprioritet. Mundo Deportivo beretter det og Sport har ifølge avisen selv, været i kontakt med folk fra Barcelona, som bekræfter, at man går efter Hazard.

- Lige nu er Barcelonas topprioritet Chelseas Eden Hazard. Det har folk tæt på klubben bekræftet over for Sport, melder mediet på sin hjemmeside.Angiveligt er det store spørgsmål: Hvis ikke det skal være Hazard, hvem skal det så være? Markedet flyder ikke med topspillere, som er klar til at skifte og efter at Griezmann-handlen gik i vasken og Willian blev vurderet for dyr, har Barcelona nu smidt alt efter Eden Hazard. Prisen lyder angiveligt på 100 millioner euro.

Christian Eriksen er fortsat på FC Barcelonas liste, men baseret på kvalitet erfarer de spanske medier, at man får mere ud af Hazard hvorfor han er blevet gjort til topprioritet. Barcelona havde tilsidesat 100 millioner euro til Griezmann, og det er netop disse penge, som man har tænkt sig at sende til Chelsea hvis de sender deres stjernespiller den anden vej.

Superdeporte melder ligeledes, at Hazard har afvist Chelseas tilbud om en kontraktforlængelse. Det ser Barcelona som et klokkeklart tegn om, at han ønsker at skifte til en anden klub.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Hazard: Måske tid til at opleve noget nyt
Medie: Hazard ønsker et skifte til Barcelona
Rakitic: Hazard er Chelseas vigtigste spiller
Hazard: Chelsea er klar til Barcelona
Medie: Barca forsøgte at hente Hazard
Ugens mest læste

Seneste nyheder