Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal: Vi tror på Yerry Mina

Nyheder - 13. juli 2018




I løbet af de seneste uger har der været historier om at Yerry Mina er på vej videre i karrieren, men FC Barcelonas sportsdirektør Eric Abidal kom i dag med et lille hint, men kunne på ingen måde slå noget fast omkring colombianerens fremtid.

- Jeg bestemmer ikke hvem der spiller. Det er op til træneren.

- Yerry Mina havde et fantastisk VM og han kommer tilbage her fordi vi tror på ham. Han kan bede om mange ting, men det er op til træneren hvem der spiller, kom det lidt kryptisk fra Abidal.

Mina selv ønsker at blive i Barcelona men påpeger, at han ønsker mere spilletid. Når hans sommerferie er slut vender han tilbage til Barcelona for at tale med Ernesto Valverde og sammen finder de ud af, om forsvarsspilleren figurerer i trænerens planer for den kommende sæson.

De første spillere er allerede vendt hjem fra sommerferie og som ugerne skrider frem dukker flere og flere op alt efter hvor langt de nåede ved VM. Spillerne har ret til samme mængde sommerferie, så VM betyder, at ikke alle møder ind samme dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal: Vi tror på Yerry Mina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder