Annonce


Annonce

Annonce

Nu kommer afgørelsen ved VM

VM 2018 (Rusland) - 15. juli 2018




VM 2018 i Rusland har været godt i gang i præcis en måned og i dag skal afgørelsen falde. Kroatien og Frankrig er de to nationer, som har spillet sig hele vejen til den prestigefyldte finale og det betyder, at mindst én Barcelona-spiller vender hjem som verdensmester.

Ivan Rakitic har været blandt de absolut bærende kræfter for det kroatiske landshold og selvom Kroatien på papiret er underdogs, så skal de bestemt ikke afskrives på forhånd. Deres enorme arbejdsindsats og hjerte på banen har ført dem til finalen og de er nu kun 90 minutter fra guldet.

I den anden lejr har Frankrig haft en - på papiret - svære vej til finalen, da de undervejs har sendt Argentina, Uruguay og Belgien ud - dog uden at spillede prangende og sprudlende fodbold. De har formået at lukke ned for modstanderen og score dét mål, som gjorde forskellen.

I dag klokken 17.00 skal de dyste mod hinanden og her skal Rakitic forsøge at nedbryde sin holdkammerat Samuel Umtiti mens man nok må se længere efter Ousmane Dembélé, som har startet på bænken i de seneste franske landskampe.

Om kampen
Kick off: 17.00
Stadion: Luzjniki Stadion
TV: DR1
Dommer: Nestor Pitana
Gennemsnitligt odds på fransk sejr: 2,00
Gennemsnitlig odds på kroatisk sejr: 4,30
Kampagne-odds på Frankrig: odds 10,00 - klik her
Kampagne-odds på Kroatien: odds 30,00 - klk her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu kommer afgørelsen ved VM

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder