Annonce


Annonce

Annonce

VM-finalisterne misser sæsonstarten

Nyheder - 16. juli 2018




Tre FC Barcelona-spillere deltog i går i VM-finalen og det kommer til at gå udover deres sæsonstart i klubben. De kommer nemlig ikke til at spille med i de planlagte træningskampe og misser også den vigtige kamp mod Sevilla.

Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé og Ivan Rakitic kom hele vejen til finalen ved VM og det betyder, at deres sommerferie først starter nu, og da de har ret til fire ugers ferie, så misser de altså den vigtige sæsonstart i FC Barcelona.

Allerede den 29. juli skal Barcelona i kamp mod Tottenham, den 1. august venter AS Roma mens AC Milan er modstanderen den 5. august. Herefter flyver truppen tilbage fra USA for at forberede den spanske Supercup-finale mod Sevilla den 12. august. Samtlige fire kampe bliver uden deltagelse fra Umtiti, Dembélé og Rakitic.

Alle tre ventes tilbage til Gamper-kampen den 15. august, men de kommer højst sandsynligt ikke i aktion. Ligaen starter den 18. august og derfor får de med afstand en rigtig dårligt indledning til sæsonen, da formen og rytmen efter fire ugers pause skal komme igennem vigtige kampe og ikke træningskampe.

Den første del af spillerne er allerede vendt tilbage til træning og som tiden skrider frem dukker flere op - afhængigt af hvor langt de nåede ved VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


VM-finalisterne misser sæsonstarten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder