Annonce


Annonce

Annonce

Ingen har spillet flere kampe end Rakitic

Nyheder - 16. juli 2018




Ivan Rakitic har været fast mand på FC Barcelonas mandskab og det kroatiske landshold og nu, hvor sæsonen netop er slut for den kroatiske midtbanespiller, kan han konstatere, at ingen i verden på topplan har spillet flere kampe end han har.

Helt præcist 71 kampe nåede Rakitic op på i sæsonen. Finalen var prikken over i'et, da han ellers havde stået på 70 kampe sammen med Chelseas Willian. Antallet af kampe tæller alle turneringer samt venskabskampe. Rakitic spillede 11 kampe for Kroatien: Syv VM-kampe samt fire venskabskampe som forberedelse til det netop overståede VM.

Hos FC Barcelona rundede han 60 kampe: 5 venskabskampe, 35 i La Liga, 10 i Champions League, 8 i Copa del Rey og to i den spanske Supercup. Det er altså voldsomme tal, som kroaten er kommet op på og oven i hatten skal man huske på, at Kroatien i knockout-fasen af VM var ude i forlænget spilletid tre gange hvilket han også bidrog til.

Nu venter der en god måneds sommerferie for Rakitic for at lade batterierne op til næste sæson. Han kommer ikke til at deltage i Barcelonas USA-tour, hvor man møder Tottenham, AS Roma og AC Milan og han misser ligeledes Gamper-kampen samt den spanske Supercup mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen har spillet flere kampe end Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder