Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi slået væk fra Ballon d'Or-pladserne

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 17. juli 2018


Messi slået væk fra Ballon d'Or-pladserne

Lionel Messi arbejdede stenhårdt i 10 måneder og reddede FC Barcelona rigtig mange gange i jagten på guld i sidste sæson. Det lykkedes for Messi og Barcelona at løfte liga- og pokalguldet, men én måneds VM har slået argentineren væk fra Ballon d'Or-pladserne, melder Sport.

Ifølge mediet var Messi, Ronaldo og Salah de tre favoritter før VM blev sparket i gang - og dermed baseret på sæsonen på klubplan. Men efter VM, hvor Messi og Argentina røg ud i 1/8-finalerne kombineret med det, som mediet påpeger som en 'dårlig præstation' af Messi ved VM, er Messi således røget ned fra de tre favoritpladser til Ballon d'Or. Også Salah er røget ned. Portugal, som også røg ud af VM ved 1/8-finaler, har ikke fået betydning for Ronaldo - han er fortsat blandt favoritterne.Man kan ikke benægte, at Luka Modric spillede et forrygende VM og han blev da også kåret til turneringens bedste spiller mens Kylian Mbappe blev kåret som turneringens bedste unge spiller. De to spillere har slået Messi og Salah ud af top 3 til Ballon d'Or og dermed hedder top 3 nu: Modric, Ronaldo og Mbappe - ifølge Sport.

Sport melder, at bookmakerne har Ronaldo som nummer et, Modric nummer to, Mbappe nummer tre og Messi helt nede på fjerdepladsen. Listen fuldendes med De Bruyne, Kane, Neymar, Varane og Hazard.Læs også
Messi havde ordet: CL-trofæet er vores i år
Medie: Messi dropper landsholdet
Super Cup: Messi slog Barcas egen rekord
Messi jagter en ny rekord i aften
Video: Messis Supercup-mål mod Sevilla


16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder