Annonce


Annonce

Annonce

Rekordindkomst i Barcelona: 6,8 milliarder

Nyheder - 17. juli 2018




2017/2018 var ganske succesfuld med La Liga og Copa del Rey. Nu melder klubben, at man også rent økonomisk havde en god sæson. Således lyder rekordindkomsten på hele 6,8 milliarder hvilket er et skridt på vejen mod planen som lyder på mindst 7,5 milliarder kroner i indkomst til 2021.

Med en indkomst på 6,8 milliarder har man dog også haft udgifter svarende til 6,5 milliarder kroner hvorfor man har profiteret med 300 millioner kroner. Efter skat lyder dette beløb på 96 millioner kroner.

Ved generalmødet blev der også snakket om andre ting end rekordindkomsten. Der blev sendt et tillykke med Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé med VM-guld, tillykke til Rakitic med sølv og ikke mindst et tillykke til Thomas Vermaelen med bronze.

Desuden er det blevet bekræftet, at vicepræsidenten for marketing-afdelingen, Manel Arroyo, har valgt at ophæve sin kontrakt med øjeblikkelig virkning. Rygterne lader sig fortælle, at han var uenig med sportschefen Pep Segura.

Klubben takker Arroyo for sit hårde arbejde gennem otte år og hæfter sig ved, at man som klub er vokset og at tallene er steget hvilket han helt klart har bidraget til gennem sin rolle. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rekordindkomst i Barcelona: 6,8 milliarder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder