Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca og Arsenal enig om Gomes

Transfermarked - 19. juli 2018




FC Barcelona gav 260 millioner kroner for at købe André Gomes fri i Valencia, men eventyret på Camp Nou er slet ikke gået som forventet og derfor har det ikke været nogen hemmelighed, at FC Barcelona længe har arbejdet på at få sendt André Gomes videre.

Faktisk kunne de 260 millioner kroner stige til voldsomme 520 millioner kroner hvis Gomes vandt 'flere ballon d'Ors' som FC Barcelona skrev i 2016 (svarende til 110 millioner kroner) mens 150 millioner kroner skal tillægges de 260 millioner kroner alt efter hvordan holdet klarer sig og hvordan Gomes rent individuelt klarer sig.

Rent individuelt skal Barcelona ikke betale ekstra for André Gomes' service. Det har langt fra været prangende og nu melder flere engelske medier, at Arsenal for alvor har meldt sig ind i kampen. Det engelske transfervindue lukker den 9. august, så det kræver hårdt arbejde fra Barcelonas side, da de har en masse spillere, som skal sælges.

Ifølge Metro og Mirror er Arsenal klar til at smide 150 millioner euro på bordet for Gomes. Et ganske lavt beløb, men et beløb, som intet andet hold kan overgå. Derfor lader det til at være en pris, som begge parter ønsker at acceptere.

Handlen forventes at falde på plads henover weekenden før skiftet bekræftes i starten af næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca og Arsenal enig om Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder