Annonce


Annonce

Annonce

Tvivl om Cillessens fremtid

Transfermarked - 21. juli 2018




Det er ingen hemmelighed, at Jasper Cillessen meget gerne vil videre i karrieren i jagten på at få endnu mere spilletid på et højt plan. FC Barcelona købte ham i Ajax og han har lige siden været andenmålmand - men nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

Efter en fuldstændig forrygende sæson i Copa del Rey har Cillessen fortjent at komme videre og få mere spilletid. Selvom han måske er verdens bedste back up-keeper, så kan man ikke indvende noget mod hans ønsker om at få spilletid. Den ekstra spilletid får han næppe i FC Barcelona, hvor Marc-André ter Stegen er det klare førstevalg.

Cillessens frikøbsklausul er sat til 60 millioner euro, men FC Barcelona har hele tiden gjort det klart, at de gerne sælger til 30-40 millioner euro. I lang tid var Cillessen udset som Alisson Beckers erstatning i AS Roma, men nu har den italienske ledelse i stedet udset sig FC Københavns Robin Olsen, som ellers var rygtet til FC Barcelona som Cillessens afløser. Keeperkabalen er altså godt i gang efter Alissons skifte til Liverpool.

I øjeblikket er der intet konkret omkring Cillessens fremtid, men Barcelona arbejder på at finde en løsning og en køber.

29-årige Cillessen har spillet 21 kampe siden han i 2016 ankom fra Ajax til FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tvivl om Cillessens fremtid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder