Annonce


Annonce

Annonce

Douglas er tæt på tyrkisk klub

Transfermarked - 21. juli 2018




FC Barcelona og den tyrkiske klub Sivasspor er tæt på at blive enig om en lejekontrakt af Douglas. Douglas har et år tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona og da ingen har meldt sig ind som køber, arbejder catalanerne på at få ham udlejet.

Douglas har ingen fremtid i FC Barcelona og det er han også godt klar over. Alligevel blev han nødt til at møde ind i klubben efter sin sommerferie, da Benfica ikke ønskede at gøre brug af ham længere. Han er på kontrakt i Barcelona har et år tilbage og selvom han kan hentes til meget billige penge, har ingen klubber for alvor udvist interesse for den brasilianske højreback.

I starten af juli rørte tyrkiske Sivasspor på sig og klubberne har lige siden holdt kontakten ved lige. Kontakten opstod efter at Barcelona afviste Nantes som en mulig lejer, da den franske klub kun ville betale 50 procent af spillerens løn. Til gengæld ønsker Sivasspor at betale næsten den fulde løn hvilket glæder Barcelona.

Skulle der komme et gennembrud i forhandlingerne, så rejser Douglas ikke med Barcelona-truppen til USA, hvor man lader op til den nye sæson ved at spille tre træningskampe mod Tottenham, AS Roma og AC Milan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Douglas er tæt på tyrkisk klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder