Annonce


Annonce

Annonce

Monchi: Roma overvejer sagsanlæg mod Bordeaux

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. juli 2018




De catalanske giganter fra FC Barcelona bekræftede i aftes tilgangen af den brasilianske stjernekant, Malcom, efter at det 21-årige talent droppede den italienske hovedstad til fordel for den spanske østkyst - og binder sig dermed til Barca de kommende fem sæsoner.

Men Romas sportsdirektør, Monchi, smider ikke håndklædet i ringen.

Til Romas officielle hjemmeside har direktøreren informeret, i en længere udtalelse, at klubben overvejer sine muligheder, efter den mislykkede Malcom-handel, som jo gik i vasken i sidste øjeblik.

Monchi påstår endvidere at Bordeauxs præsident, Stephane Martin, inden Barca kom på banen, angiveligt skulle have ringet til Monchi og forklaret at Romas Malcom-køb ville blive gjort officiel indenfor kort tid.



Her er Roma-direktørerens syn på sagen.

Vi ser på alle vores muligheder for at gå rettens vej. Det er korrekt at kontrakten ikke var underskrevet, men sagens burde stadig eskaleres, specielt efter alle de aftaler som var indgået med både agenten og præsidenten.
Det er også korrekt at mange klubber var interesseret i Malcom for et par dage siden, inkluderet FC Barcelona. Derfor fik vi lukket aftalen hurtigt med franskmændene. Det var en done deal.

Derfor blev jeg meget overrasket, da en repræsentant for Malcom ringede mig op og forklarede at Bordeaux havde trukket sig ud af aftalen og at Malcom var blevet beordret til ikke at flyve til Rom.
Jeg ringede derfor til Bordeauxs præsident, som forklarede mig at Barcelona havde sendt et bedre tilbud end vores og at vi derfor måtte se bort fra spilleren, efter at vi jo ikke forhøjede vores bud.

Jeg insisterede på at vi havde en aftale om Malcom og at handlen jo var på plads, men præsidenten stod stadig fast på at ingenting var blevet underskrevet mellem parterne og at der ikke var noget at gøre.
Jeg informerede herefter vores egen præsident, James Pallotta, om denne pludselige ændring, som herefter gav mig tilladelse til at forhøje Romas bud yderligere i håb om at overgå Barcas tilbud.
Det var imod min vilje at forhøje tilbudet, men præsidenten insisterede.



Derefter informerede jeg Bordeauxs præsident og klubbens agenter at Roma var klar på at byde højere end Barcelona. Jeg fik herefter besked på at sende et officielt tilbud, som vi så gjorde omkring klokken 23:00, hvor et nyt købstilbud blev sendt til Bordeaux


Monchi forklarede desuden at alt var på plads med Malcom, inden Bordeaux pludselig ville afvente Barcelonas tilbud.

Jeg forklarede Bordeaux at nok er nok. Det er jo ikke nogen auktion vi er gået ind i. Sådan kunne vi ikke fortsætte. Den eneste grund til at vi forhøjede vores bud, var grundet vores præsidents villighed til at få spilleren til klubben. Og sådan endte sagen for os.
Hvis man vil spille for Roma er det skønt, men hvis en spiller ikke vil spille for os, så vil vi slet ikke have dem


Hvad der sker i sagen fremadrettet, vil tiden vise.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Monchi: Roma overvejer sagsanlæg mod Bordeaux

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder