Annonce


Annonce

Annonce

Malcom: Jeg vil bidrage til mere Messi-succes

Nyheder: Af Sajad Koftan - 27. juli 2018




FC Barcelonas nyeste indkøb, Malcom Filipe Silva de Oliveira, har endeligt skrevet under for sin drømmeklub, ifølge hovedpersonen selv, efter at han i den grad fik sat sig selv i scene, da brasilianeren droppede flyet til Roma i sidste øjeblik.

- Af hele mit hjerte er jeg både lykkelig og begejstret for at være kommet til Barca. Det har været en barndomsdrøm som er gået i opfyldelse, sagde Malcom til SPORT, som var på plads i byen Portland i USA.

- Som enhver anden spiller, drømmer man om at spille for FC Barcelona. Jeg vil give alt i mit hjerte for denne klub, selvom det bliver en udfordring, som også bliver hård, sagde den tidligere Bordeaux-stjerne.

Den 21-årige kant betegner sig selv som en meget fleksibel spiller, hvor Malcom både kan drible forbi sine modstandere i spillet op ad banen, mens han også kan hjælpe til i den bagerste kæde.

- Messi er den bedste spiller i verden, en sand legende. Jeg håber jeg kommer til at lære en masse fra ham, samtidig med jeg håber at kunne sætte Messi endnu mere i fokus, fortsatte Malcom.

- Som barn var jeg stor fan af Ronaldinho, hvorefter Neymar blev mit idol. Jeg håber at kunne gå i samme fodspor som disse legendariske brasilianere, som har gjort det flot i Barcelona, sagde Barcas nye indkøb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Malcom: Jeg vil bidrage til mere Messi-succes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder