Annonce


Annonce

Annonce

Rafinha: Arthur minder mig om Xavi

Nyheder - 29. juli 2018




FC Barcelonas nye signing Arthur fik i morges sin uofficielle debut i Barca-trøjen, da han startede på banen i opgøret mod engelske Tottenham. Arthur scorede i første halvleg et fremragende mål, da han tog bolden til sig og bragede den over i det lange hjørne.

Rafinha, som spillede en god halvleg før han blev skiftet ud, fortæller, at Arthurs boldbehandling minder ham om Xavis.

- Han minder mig om... jeg kan ikke lide at sammenligne, men hans touch på bolden minder mig om Xavi. Han er en fantastisk signing for Barcelona, fortalte Rafinha før han udtalte følgende om Malcom:

- Han er en fantastisk spiller, han kan få forsvaret i ubalance og han er god i en mod en duellerne. Jeg forventer meget af ham, kom det fra Rafinha.

Rafinha selv er i tvivl om sin fremtid. Han spillede slutningen af sidste sæson på en lejeaftale hos italienske Inter, som egentlig også skulle købe ham såfremt klubben kvalificerede sig til Champions League, men italienerne mente efterfølgende at prise på 35 millioner euro var for høj og derfor blev det ikke til et permanent skifte. Til sin fremtid svarede Rafinha kort 'Kun Gud ved det'. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rafinha: Arthur minder mig om Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder