Der var kamp natten mellem tirsdag og onsdag, da FC Barcelona og AS Roma mødtes i USA. Roma stillede utrolig stærkt op, mens Valverde endnu ikke har alle sine spillere tilbage og derfor måtte stille ganske ungt op.

Cillessen, Semedo, Marlon, Lenglet, Cucurella, Arthur, Roberto, Vidal, Rafinha, Munir og Malcom

- 2-4 86' - Perotti (straffe)

3'
- God mulighed til Munir, som fra kanten af feltet trykker hårdt af, men Robin Olsen redder.

7' - MÅL!!
- Barcelona har fuldstændig siddet på kampen og kommer også i front. Roberto bryder flot bolden og finder Malcom i dybden. Han lægger den straks af til Rafinha, som finder Munir på kanten af feltet. Herfra vipper han den over Romas forsvar, Rafinha piller den ned og flugter kuglen i mål til 1-0.

9'
- Barcelona kører Roma fuldstændig over! Her skulle det have været 2-0. Malcom kæmper sig ihærdigt igennem, men Robin Olsen redder flot med den ene hånd.

11'
- Første gang, at Roma er oppe at snuse til Barca-målet, men Marlon kommer først på bolden og forsvarer den godt.

12'
- Marlon bliver snydt for to frispark på under 10 sekunder. I stedet for et frispark finder Dzeko sin holdkammerat Florenzi, som forsøger med en optimistisk flugter. Bolden er tæt på mål, men Cillessen følger den ud.

15'
- Manolas var ude med en sviner til Malcom for sit skifte til Barcelona og han er startet med ild i øjnene og tager ikke kampen som en venskabskamp. To hårde frispark på Munir og Vidal er det blevet til på et kvarter.

16'
- Tæt på 2-0! Rafinha får bolden af Semedo og forsøger at dreje den over i det lange hjørne, men den sniger sig lige forbi den ene opstander.

18'
- Flot arbejde af Lenglet! Kluviert tager et langt træk, men Lenglet kommer som sidste mand ind og bryder og får den afleveret sikkert ud af farezonen.

25'
- Super aktion af Lenglet igen. Semedo bliver snydt og det åbner op for et frit indlæg, som smækkes fladt ind til Dzeko, men Lenglet presser bosnieren til at give målspark.

26'
- MARLON! Fantastisk aktion! Barcelona bliver overrumplet på midtbanen og Dzeko er alene igennem, men Marlon tager chancen og i ren Mascherano-stil glider han ned i en tackling og redder situationen.

27'
- Skandaløs dom af dommeren! Pellegrini flyver ind i læghøjde på Rafinha, som knækker sammen og falder i jorden. Et klokkeklart rødt kort, som dommeren kun takserer til gult kort. Der er set mange røde kort for lettere frispark!

29'
- Vidal brager frisparket langt, langt over mål.

34'
- Munir med endnu et forsøg fra distancen, men koncentrationen er der ikke. Han tænker mere på at få afsluttet end at få noget ud af det.

35' - MÅL!
- Justin Kluivert stormer forbi Lenglet og smækker den ind i boksen, hvor Stephan El Shaarawy frit kan prikke bolden i mål til 1-1.

39'
- Roma kommer lettere og lettere til chancer som kampen skrider frem. Her får Dzeko en stor mulighed, men han sparker langt over.

Halvleg
74% boldbesiddelse 26%
411 afleveringer 138
94,9% afleveringsrate 76,1%

46' - ind-/udskiftninger
Cucurella, Vidal, Roberto, Munir, Marlon og Arthur går ud. Miranda, Ballou, Ramon, Ruiz, Brandariz og Puig kommer ind.

46' - ANNULLERET MÅL!
- En aflevering fra Romas banehalvdel snyder Barcelonas forsvar og El Shaarawy er alene igennem. Han plukker kuglen ned og scorer sikkert, men målet annulleres for offside.

49' - MÅL!!
- Hovedpersonen op til kampen scorer til 2-1. Ballou arbejder hårdt i Romas højre side og smækker den ind foran mål, hvor Malcom står helt nøgen og let prikker den i mål til 2-1.

52'
- Rafinha leger med romerne og bliver tacklet et par meter uden for feltet. Frispark til Barcelona.

53'
- TÆT PÅ! Malcom tager sig af sparket og den går lige præcis over målet.

55'
- KÆMPE CHANCE! Malcom smækker hjørnesparket om i bagrummet af Romas felt, hvor Rafinha overraskende står helt fri, men han overplacerer sit hovedstød.

58'
- Malcom er konstant farlig. Her trækker han ind i banen og forsøger med et skud mod forreste stolpe, men Roma-keeperen kommer fint ned og redder.

61' - ind-/udskiftninger
- Rafinha, Malcom, Lenglet og Semedo går ud. Palencia, Perez, Cuenca og Collado kommer ind.

68'
- BALLOU! Et hjørnespark lander tilfældigt hos ham midt inde i feltet, men han får ikke vendt sin krop nok og sparker langt over.

78' - MÅL!
- Roma udligner. Monchu med en sløv aflevering på midtbanen opsnappes af Florenzi, som tager den med frem. Efter lidt tilfældigheder lander den hos Florenzi igen, som heldigt får den trillet over stregen til 2-2.

80'
- Godt brudt af Collado, som pludselig har masser af plads, men lidt som Munir fokuserer han på kun at få skudt fremfor at få kvalitet i skuddet. Bolden er ikke i nærheden af Romas mål.

81'
- Tæt på 3-2 til Roma! Patrik Schick kommer på et fladt indlæg, men generes i skudøjeblikket og bolden hopper op i luften hvorefter Cillessen griber.

83' - MÅL!
- Så står den 3-2 til Roma. Endnu en fejlaflevering på midtbanen bliver straffet og Bryan Cristante bliver sendt ind i feltet. Han placerer bolden så yderlig, at Cillessen ikke kan redde.

85' - STRAFFESPARK!
- Brandariz nedlægger Schick i feltet og dommeren peger på pletten.

86' - MÅL!
- Perotti er iskold fra pletten og sender den højt i målet. Selvom Cillessen går til den rigtige side, kan han ikke pille skuddet.

91'
- Tæt på selvmål af Jesus. Et håbløst indlæg af Barcelona retter Jesus af og snyder sin egen keeper, men bolden går til hjørnespark.

- Barcelona taber 4-2 til Roma og kan glæde sig over, at spillerne fik flere meter i benene forud for den kommende sæson. Næste kamp er mod AC Milan før rejsen går hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder