Annonce


Annonce

Annonce

Abidal afviser møde med Paul Pogba

Transfermarked - 2. august 2018




For nyligt dukkede der historier op i de spanske, engelske og italienske medier om, at FC Barcelonas sportsdirektør Eric Abidal havde haft et møde med Paul Pogba. Det var Tuttosport, som breakede nyheden - men den viser sig at være uden sandhed.

I hvert har har L'Equipes Barcelona-korrespondent Florent Torchut afvist, at der var tale om et møde. Tuttosport benyttede udelukkende lejligheden til at skrive historien fordi Abidal og Pogba befandt sig i samme by på samme tidspunkt.

- Abidal har benægtet, at han mødtes med Pogba. "Pogba er på ferie i USA, men vi mødte ikke hinanden. Tuttosport udnytter det faktum, at vi begge er i byen, til at lave en historie.", skriver Torchut om Abidals udtalelse i forbindelse med Tuttosports historie.

Der er altså ingen sandhed i, at Abidal mødtes med Pogba for at tale om en mulig transfer til FC Barcelona. Pogba er fortsat på sommerferie efter et flot VM, hvor han var en af hovedrollerne til Frankrigs store guld-succes. Når sæsonen sparkes i gang skal man ikke forvente, at han er skifte til FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal afviser møde med Paul Pogba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder