Annonce


Annonce

Annonce

Semedo: Vi vil vinde alle turneringer

Nyheder - 2. august 2018




Nelson Semedo kæmper i øjeblikket for sin plads som højreback og skal frem mod den kommende sæson forsøge at være mere afgørende igennem sit gode spil. Det var kendetegnet ved Semedo i sidste sæson, at han spillede nogle gode kampe, men uden at han formåede at sætte sig igennem. Fra USA har han svaret på nogle spørgsmål.

Forberedelserne til den nye sæson
- Det ser godt ud. Jeg er faldet 100 procent til på holdet. Spillerne, trænerne og tilhængerne har hjulpet mig rigtig meget og jeg tror på, at man i år ser en bedre udgave af mig.

Semedo højreback, Roberto midtbanespiller?
- Jeg ved det virkelig ikke. Det er trænerens beslutning. Vi er her begge for at hjælpe holdet med at opnå målene. Det er vores primære fokus.

Er Barcelonas mål at vinde Champions League?
- Ja. Vores mål er at vinde alt hvert år. Vi ved, at vi har et godt hold og at vi er stærke nok til at vinde alle turneringer.

De nye spillere
- Som alle kan se, så gør de det allerede rigtig godt. De har endda bidraget med mål. Jeg forsøger at hjælpe dem så meget som jeg kan; jeg taler meget portugisisk med de to brasilianere.

Holdets form i preseason
- Vi har ikke alle vores spillere med, men der er mange positive ting at tage med. Men der er også ting, som vi kan og skal forbedre.

Om Neymar-situationen sidste år i Miami
- Det er sådan noget der kan ske på træningsbanen. Alle er oppe at køre og alle ønsker at yde sit bedste. Det sker på alle hold, men alt er okay i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo: Vi vil vinde alle turneringer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder