Annonce


Annonce

Annonce

Træningen fortsætter hjemme i Barcelona

Nyheder - 2. august 2018




Når man har mange landsholdsspillere får man sjældent en god optakt til sæsonen efter en slutrunde. Det må Ernesto Valverde sande i år, da han endnu ikke har hele sin trup til rådighed med bare 10 dage til at der skal kæmpes om sæsonens første trofæ.

Valverde har taget en masse spillere med til USA, hvor der skal spilles i alt tre kampe, men på grund af manglende førsteholdsspillere måtte cheftræneren se sig nødtaget til at hive mange B-spillere op. I mellem tiden er Messi, Piqué, Alba og Busquets vendt hjem fra ferie og de har i dag afviklet endnu et træningspas. De fire spillere træner med det mål at blive klar til kamp mod Sevilla den 12. august i den spanske Supercup-finale.

Der er fortsat flere spillere på ferie og faktisk lander Umtiti og Dembélé først i Barcelona efter finalen på grund af deres deltagelse med Frankrig i VM-finalen. Det er derfor ikke optimale forhold for Valverde, som må se bort fra to kvalitetsspillere op mod finalen.

Ikke desto mindre kunne de fire tilbagevendte spillere træne videre i dag med seks B-spillere: Morer, Guillem, Ruiz de Galarreta, Jandro, Mujica og Kike Saverio. Efter onsdagens dobbeltsession, blev der kaldt til træning torsdag morgen.

I mellem tiden har truppen i USA kun én kamp tilbage før de flyver hjem til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Træningen fortsætter hjemme i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder