Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Arturo Vidal forlod Bayerns træning

Transfermarked - 3. august 2018




Flere medier skriver netop nu, at Arturo Vidal har forladt Bayern Münchens træningslejr for at gennemføre sit skifte til FC Barcelona. I går forlod han også træningen, men det var for at selvtræne i et nærliggende fitness-telt, skrev Bayern München.

I dag har han ifølge Sport og Mundo Deportivo forladt træningen med et andet mål. Her bevægede han sig ind i en varevogn og blev kørt til Bayern Münchens hotel. Tyske Sport1 skriver, at Vidal forlod træningen fordi Barcelona havde givet besked om, at nu skulle handlen føres igennem.

Historierne om Arturo Vidal til FC Barcelona er ganske nye og opstod i forbindelse med at Barcelona havde svært ved at overbevise PSG om et salg af Adrien Rabiot. I stedet satte klubben jagten ind på Vidal, som nu ser ud til at blive nye spiller i FC Barcelona.

Medierne holder stadig fast i, at handlen bliver bekræftet af FC Barcelona senere i dag.

OPDATERET
Efter at nyheden om, at Vidal har forladt træningslejren brød ud, har han på sin officielle Instagram story lagt et billede op sammen med Ribery. Altså befinder han sig stadig sammen med sine holdkammerater.

Følgende billede lagde han blandt andet op efter nyheden om, at han havde forladt træningslejren
Medier: Arturo Vidal forlod Bayerns træning Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Arturo Vidal forlod Bayerns træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder