Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 3. august 2018


Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal

Ledelsen hos FC Barcelona arbejder rigtig hårdt i håbet om at skabe et rigtig stærkt mandskab for Ernesto Valverde til næste sæson. Har du ikke fulgt med, eller mangler du et overblik, så får du seneste nyt lige her.

Arturo Vidal
Handlen er lukket. Der er en aftale mellem klubberne og Barcelona betaler 18 millioner euro samt 3 millioner euro i variabler. Desuden kommer Arturo Vidal til at tjene 9 millioner euro pr. sæson på Camp Nou. Det eneste, som man mangler, er at bekræfte handlen for offentligheden. Bayern München, FC Barcelona og Arturo Vidal har alle godkendt transferen.

Yerry Mina
Med ankomsten af Arturo Vidal skal der en spiller ud. Men ikke hvilken som helst spiller. Det skal være en spiller, som ikke har et EU-pas, da pladserne allerede inden Vidal lander er optaget. Pilen peger på Yerry Mina, som forhandler med både Manchester United og Everton i jagten på spilletid.André Gomes
André Gomes er i øjeblikket skadet, men det har ikke afholdt West Ham fra at byde på portugiseren. West Ham er seriøse i bestræbelserne på at kapre André Gomes og hvis alt går efter planen, så flytter midtbanespilleren til London inden den 9. august, hvor det engelske transfervindue lukker - i hvert fald for indkøb.

Aleix Vidal
Lige som alt er på plads med Arturo Vidal, så er alt også på plads med Aleix Vidal og man venter blot på at handlen bekræftes. Aleix Vidal rykker tilbage til Sevilla, som betaler 8 millioner euro plus to millioner euro i variabler. Det mest sandsynlige er, at Aleix Vidal-handlen først bekræftes efter USA-touren, da man blot mangler en enkelt kamp tilbage. Han forventes ikke at få spilletid mod AC Milan i den sidste kamp i USA.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Interview i bilen med Arturo Vidal
Video: Arturo Vidal træner med
Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal
Livestream: Arturo Vidals præsentation
Se billederne: Arturo Vidal er landet i Barcelona


23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder