Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lucas Digne: Valverde ville ikke af med mig

Nyheder - 4. august 2018




Lucas Digne har netop påbegyndt sit liv i Liverpool, hvor han i den kommende sæson skal tørne ud for Everton. Han var tydeligt glad, da han talte med pressen for første gang iført blå og her fortalte han, at Ernesto Valverde ikke ville af med ham.

- Det var mig, som bad Barcelona om at lade mig gå. Træneren ville ikke af med mig, men jeg sagde 'chef, jeg har behov for mere spilletid og Everton er det perfekte projekt for mig'. Herefter godkendte han og sagde tak.

- Det var egentlig hurtigt (skiftet), men alligevel ikke. Jeg kunne hurtigt mærke, at Silva (Everton-træner) var en god mand og han besidder den mentalitet, som jeg elsker i en træner.

- Han ville have mig til klubben og klubben overbeviste mig om deres interesse og for mig er det et perfekt projekt, forklarede Lucas Digne.

- Da jeg forlod Barcelona sendte Alba mig en besked, hvor han ønskede mig held og lykke. Vi har et godt venskab. Nu skal jeg spille med Leighton Baines og han virker allerede som en god fyr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lucas Digne: Valverde ville ikke af med mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder