Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Arturo Vidal er en kriger

Nyheder - 4. august 2018




I aftes blev det bekræftet, at Arturo Vidal i de kommende tre sæsoner spiller i FC Barcelona. Klubbens interesse blev lynhurtig lukket og i nat holdt Ernesto Valverde pressemøde (fra USA, derfor tidsforskellen) og her roste han Vidal.

- Han er en spiller, som vi håber ankommer med masser af energi til midtbanen. Han har masser af erfaring og har spillet mange kampe alle de steder, han har været. Han er vant til at spille storkampe.

- Han fylder rigtig meget på banen og jeg tror på, at han bliver god for os. Som Paulinho, så er Vidal en lidt anderledes type spiller end de andre på holdet, men jeg tror, at han falder godt til.

- Han er en kriger og vores hold har plads til mange forskellige type spillere. Der var lidt snak omkring købet af Paulinho sidste år - endda før han spillede det første minut. Men så så folk hvor godt han spillede.

Om Rafinha og Cillessen
- Rafinha har haft en god preseason hidtil og vi må se, hvad der sker i slutningen af transfervinduet. Lige nu er han sammen med. Sidste år havde han ikke samme mulighed på grund af en skade.

- Jeg kan ikke forestille mig en situation, hvor Cillessen ikke er i klubben. Han er en spiller, som vi forventer at kunne holde på. Han er en fantastisk målmand og en god professionel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Arturo Vidal er en kriger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder