Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca drømmer om Vidal og Pogba sammen

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 4. august 2018


Medie: Barca drømmer om Vidal og Pogba sammen

Selvom FC Barcelona har hentet Arthur og Arturo Vidal til midtbanen, så drømmer klubben fortsat om at hente Paul Pogba. Både Andrés Iniesta og Paulinho har forladt klubben denne sommer mens André Gomes også forventet at blive sendt afsted.

Mundo Deportivo erfarer, at Barcelonas ledelse ønsker at se Vidal og Pogba sammen igen. De to spillere spillede sammen for Juventus fra 2011 til 2015, og Barcelona har nu en stor interesse i at gøre sig forsøget. Pogba har ikke det bedste forhold til Manchester Uniteds cheftræner José Mourinho og samtidig har Pogbas agent Mino Raiola for en måned siden været i kontakt med Barcelona - angiveligt for at holde døren åben.

Raiola skulle ifølge Mundo Deportivo have forklaret, at Pogbas drøm er at spille i Barcelona og sammen med Lionel Messi. En transfer vil være ekstremt kompliceret, men såfremt parterne er klar til at gå all in, skulle det være muligt at få transfered Pogba fra Manchester United til FC Barcelona denne sommer.Barcelona har været gode på transfermarkedet i år og klubben tror på, at de kan overtale Manchester United til at lade Paul Pogba gå. For selvom englænderne betalte 105 millioner euro for Pogba, så vil Barcelona forsøge at skære beløbet ned ved at inkludere Yerry Mina i handlen. Det forlyder, at Mina er 40 millioner euro værd mens Barcelona skal betale 120 millioner euro for Pogba. Hvis tallene skal gå lige op, så sender Barcelona altså Yerry Mina og 80 millioner euro til Manchester United, som sender Pogba den anden vej.

Det kommer dog ikke til at blive en voldsom transfer-saga. Premier League-klubberne kan nemlig kun købe ind til og med den 9. august og kan derefter kun sælge ud og taget i betragtning af, at José Mourinho har brokket sig gevaldigt over Manchester Uniteds indkøb, så kommer der højst sandsynligt til at ske noget i det engelske i den kommende uge.Læs også
Barcelona udelukker ikke Pogba-transfer til januar
Bartomeu om Pogba: Vi har stadig tid endnu
Barcelona opgiver ikke Paul Pogba
Bizart: Pogba brugte jakke som gemmested
Mourinho til Pogba: Du bliver her


16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder