Barca nedlagt i sidste sekund: 1-0

International Champions Cup - 5. august 2018

FC Barcelonas tredje og sidste træningskamp i USA blev afvikles natten til søndag. Her stødte de ind i AC Milan og selvom indledningen af kampen gav et billede af en kamp med mange mål, så skulle det vise sig at sigtekornet ikke var indstillet. Der var nok med chancer, men mål var der ikke mange af.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Semedo, Marlon, Lenglet, Miranda, S.Roberto, Arthur, Rafinha, Malcom, Munir og Alcacer

- 1-0 90+3' - Silva

1'
- Tæt på 1-0! Munir tæmmer bolden i feltet og flugter den mod målet, men Donnarumma får lige fingeren på og skubber bolden til hjørnespark.

6'
- Tæt på igen! Lenglet finder Miranda, som finder Malcom. Malcom sender den hurtigt ind i feltet til Miranda, som smækker den fladt indover, men Paco kommer lige præcis for sent.

20'
- Barcelona sidder fuldstændig på kampen og kører bolden godt rundt foran AC Milans forsvarskæde.

20'
- Tæt på for tredje gang! Rafinha smider en sukkerbold ind i feltet til Malcom, som lige præcis ikke får rettet bolden forbi Donnarumma.

31'
- Forrygende arbejde af Semedo, som stormer ind i feltet i høj fart forbi alt og alle, men Musacchio får lige prikket bolden ud til hjørnespark inden Semedo får skudt på mål.

36'
- ARTHUR! Han trækker lige bolden over til sin højre fod på kanten af feltet og trykker af, men Donnarumma redder i flyvende stil uden at holde fast i det hårde skud.

41'
- STOLPE! Barcelona dominerer fuldstændig og kører bolden rundt over en længere periode før det pludselig kommer en eksplosion. Efter et fladt indlæg ender bolden hos Malcom, som trykker af, men bolden tager stolpen og hopper ud til en Milan-fod.

42'
- Tæt på igen! Munir trykker af fra distancen, men bolden sniger sig centimeter forbi målet.

46' - ind-/udskiftning
- Paco og Cillessen går ud. Puig og Ter Stegen kommer ind.

47'
- Rafinha nedlægges klart i feltet, men dommeren vinker afværgende. Langsomme TV-billeder viste et klart straffespark.

53'
- Dommeren kan slet ikke følge med. Arthur har bolden under kontrol og bliver med to arme skubbe direkte ned i jorden - uden af Milan-spilleren havde bolden inden for spillerafstand. Et klart frispark, som ikke blev dømt.

77' - ind-/udskiftning
- Marlon og Rafinha går ud. Ruiz og Mingueza kommer ind.

85'
- Forrygende eksplosion af Riqui Puig, som stormer på tværs på kanten af feltet og vipper den ind til Semedo. Han tager den ned og forsøger at dreje den ind i feltet, men Donnarumma fylder godt og redder.

90'
- TÆT PÅ!! Forrygende spil i højre side som ender med at Semedo kan vippe bolden om i bagrummet af feltet, hvor Puig står umarkeret til at sætte bolden i mål. Men den går lige præcis forbi målet. Donnarumma var ikke kommet ud til den hvis den var inden for rammen.

90+3' - MÅL!
- I absolut sidste sekund afgører Silva slaget. Efter et boldtab på Milans banehalvdel sætter italienerne fart med en lang aflevering. Kessie dribler på kanten af feltet og finder en fri Silva, som sikkert sparker forbi Ter Stegen.

Slut
- Det blev kampens sidste aktion og selvom der er tale om en træningskamp, så er det i den grad en spand kold vand, som Barca-spillerne fik i hovedet til aller sidst. Nu er det hjem til Barcelona og gøre sig klar til Sevilla-kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder