Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Pogba-agent vil føre Barca-skifte igennem

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 5. august 2018


Medier: Pogba-agent vil føre Barca-skifte igennem

Historierne om Paul Pogba til FC Barcelona fortsætter. I dag er det igen Mundo Deportivo, som har gravet ned i detaljerne og fundet frem til, at Pogbas agent flyver til Manchester i den kommende uge for at føre skiftet igennem.

FC Barcelona har netop offentliggjort købet af Arturo Vidal og i takt med at flere medier skriver, at Ernesto Valverde fortsat ønsker to nye spillere, en back og en midtbanespiller, så øges antallet af historier med Pogba til FC Barcelona. Prisen lyder på lige omkring 112 millioner euro ifølge Mundo Deportivo, som citerer Mirror, BBC og Daily Star.

Transfervinduet lukker den 9. august i England. Men det er kun indkøb, som lukkes af. Manchester United kan altså godt sælge Pogba til FC Barcelona den 31. august, men de kan ikke købe ind efter den 9. august. Så englænderne får ekstremt travlt hvis de inden torsdag i næste uge får solgt Pogba og pludselig skal finde en erstatning.Det er altså Pogbas agent, Mino Raiola, som ifølge Mundo Deportivo rejser til Manchester i den kommende uge for at fortælle Manchester United om sin klients drøm om at spille i FC Barcelona. Pogba er i øjeblikket på sommerferie efter at have deltaget ved VM i Rusland, men han er i konstant kontakt med sin agent og har altså forklaret sin agent, at han gerne vil til FC Barcelona.

I England fungerer det nye transfervindue således, at engelske klubber ikke kan købe spillere efter den 9. august klokken 18.00. Til gengæld kan de sagtens sælge spillere såfremt køberens transfervindue er åbent. Barcelona kan købe spillere frem til den 31. august.Læs også
Barcelona udelukker ikke Pogba-transfer til januar
Bartomeu om Pogba: Vi har stadig tid endnu
Barcelona opgiver ikke Paul Pogba
Bizart: Pogba brugte jakke som gemmested
Mourinho til Pogba: Du bliver her


16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder