Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stolt Vidal: Jeg vil vinde alt med Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. august 2018


Stolt Vidal: Jeg vil vinde alt med Barca

Den chilienske midtbanestjerne, Arturo Vidal, er nu kørt i stilling som FC Barcelonas nye mand på holdkortet, og landsholdsspilleren gav, i samme ombæring, sit første interview til Barcas kanaler på de sociale medier.

Få minutter inden det obligatoriske lægetjek skulle finde sted, var den chilienske kriger meget entusiastisk og opsat på at tale med medierne om sin rolle i FC Barcelona.

Vidal havde endda svært ved at skjule sin begejstring og glæde ved at være kommet til en klub som FC Barcelona, hvor den tidligere Bayern-spiller vil gøre alt for at vinde trofæer med klubben.

Vidal som er Barcas fjerde indkøb i denne sæson, har betegnet skiftet som en drøm der er gået i opfyldelse.

- Jeg kan slet ikke vente. Glæder mig meget til starte træningen med mine nye holdkammerater, sagde den løbestærke midtbanemotor.

- Det betyder meget for mig at kunne trække i Barca-trøjen, og dermed starte nye eventyrer med store øjeblikke. Jeg vil vinde alt for at nå vores fælles målsætning.

- Jeg er kommet til klubben for at vinde alt med Barcelona, og jeg vil vise mit potentiale på banen, så ingen kan være i tvivl om min passion for trofæerne.

Vidals nye holdkammerater på Camp Nou var også samtaleemnet i interviewet - et emne som hovedpersonen selv var henrykt over at skulle sætte ord på.

- Jeg kan slet ikke vente til at skulle spille sammen med Messi, Luis Suarez, Busquets. De er allesammen nogle af verdens største spillere, slog Barcas nye signing fast.

- På banen kommer jeg med en offervilje og en stor passion for at angribe og forsvare. Jeg vil vise alle hvorfor Barca hentede mig og hjælpe holdet til succes, sagde Barcas nye mand på midtbanen.Læs også
Video: 24 timer med Vidal i Barcelona
Video: Arturo Vidal træner med
Aleix Vidal kan spille mod Barcelona på søndag
Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal
Livestream: Arturo Vidals præsentation


16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder