Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bizart: Pogba brugte jakke som gemmested

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. august 2018


Bizart: Pogba brugte jakke som gemmested

Manchester Uniteds midtbanestjerne, Paul Pogba, har lidt over 24 timer til at få gennemført drømme-skiftet til den spanske østkyst og FC Barcelona - og franskmanden ved hvordan han sætter sig selv i fokus.

Ifølge flere medier vil den franske landsholdsspiller væk fra England og Manchester United, hvor både holdkammeraterne og Uniteds sportsafdeling har fået besked om Pogbas store ønske.

Årsagen til Pogbas pludselige ønske om at forlade Old Trafford skal findes i forholdet mellem Pogba selv og træner, Jose Mourinho, som har nået et lavpunkt, ifølge mediet The Daily Mail.

Ved gårsdagens træningssession dukkede Manchester Uniteds spillere nemlig op i deres sædvanlige luksusbiler - mens Pogba sneg sig ind på Carrington, Uniteds træningsanlæg, via en genvej, og franskmanden blev endda eskorteret af en chauffør.

Pogba sad på bagsædet af en Mercedes, hvor den tidligere Juventus-stjerne forsøgte at gemme sig bag en jakke, måske i et forsøg på at gøre sig ubemærket.

Tilsyneladende forsøgte United-stjernen at undgå både medier og opmærksomhed - noget som de resterende United-spillere ikke havde behov for at efterligne.
Seancen har også fået det sociale medie, Twitter, til at eksplodere med uforstående kommentarer til Paul Pogbas usynligheds-trick.

Se billedet nedenfor

Pogba brugte jakke som gemmested

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Pogba til United: Jeg vil til Barcelona
Video: Iskold luft mellem Pogba og Mourinho
Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus
Pogba: Barca-snak er kun rygter
Pogba: Hvem ved hvad der sker?
Ugens mest læste

Seneste nyheder