Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. august 2018


Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek

Everton er godt i gang med at høste kvalitet i FC Barcelona. Lucas Digne er allerede bekræftet som ny spiller på Goodison Park og siden har historierne floreret om at Yerry Mina og André Gomes også er på vej til Premier League.

Netop nu melder Mundo Deportivo, at Yerry Mina og André Gomes begge har bestået lægetjekket, som blev udført i Barcelona på vegne af Everton. Der mangler få detaljer før klubberne kan bekræfte skiftet for begge spillere. Dermed vil Everton altså have hentet hele tre spillere fra Barcelonas førsteholdet i løbet af ét transfervindue.

Yerry Mina havde også muligheden for at skifte til Manchester United, men Evertons cheftræner Marco da Silva udviste så meget tillid til colombianeren, at det gjorde forskellen og Mina har derfor valgt at fortsætte sin karriere i Everton.

André Gomes har haft flere tilbud på bordet, men enderne mødte aldrig hinanden og derfor er han fortsat i Barcelona. Det engelske transfervindue lukker for indkøb i aften og portugiseren når derfor at skifte klub denne sommer, fortæller Mundo Deportivo.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Officielt: Gomes udlejet til Everton
Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal
Denis Suárez og André Gomes rejser hjem
Denis og Gomes udgik med skader
Medie: Barca og Arsenal enig om Gomes
Ugens mest læste

Seneste nyheder