Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen

Spansk Supercup - 9. august 2018




FC Barcelona skal en tur til Marokko i weekenden, hvor de i Tanger møder Sevilla i den spanske Supercup. Normalt afvikles den spanske Supercup over to kampe, på begge mandskabers hjemmebane, men i år afvikles den altså kun over én kamp.

Beslutningen blev taget og man blev enig om, at kampen skal afvikles på en neutral grund i Marokko. I dag kan det spanske fodboldforbund så ligeledes fortælle, at de har valgt at opsætte VAR til kampen. Det spanske fodboldforbund har været i kontakt med International Football Association Board (IFAB) for at få en godkendelse.

Teknikken og faciliteterne på stadion er blevet godkendt og dermed bliver VAR altså en del af finalen. I øvrigt er VAR også godkendt til den kommende sæson i La Liga. Det bliver den madrilenske dommer Carlos del Cerro Grande, som skal dømme slagets gang i Tanger søndag aften klokken 22.00.

Begge klubber skal acceptere brugen af VAR og desuden foretager man de sidste tests lørdag eftermiddag på stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder