Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Her er klubbens fire anførere

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. august 2018


Officielt: Her er klubbens fire anførere

Det var givet, at klubben forud for den nye sæson skulle ind og pille i anførerhierarkiet og netop nu har klubben meldt ud hvilke fire spillere, der får den store ære af at bære anførerbindet i den kommende sæson.

Andrés Iniesta overtog anførerbindet fra Xavi Hérnandez og nu har Lionel Messi overtaget anførerbindet fra Andrés Iniesta, som er godt i gang med sit japanske eventyr. Lionel Messi bliver altså kaptajnen på mandskabet.

Efter Messi finder vi Sergio Busquets, som tager over når Messi ikke er på banen og hvis hverken Messi eller Busquets er på banen, så går anførerbindet videre til Gerard Piqué. Hvis de tre spillere ikke er på banen, så går det videre til Sergi Roberto, som også fik lov til at bære anførerbindet på USA-touren for nyligt.

Dermed er der altså sat navne på FC Barcelonas anførere 2018/2019: Lionel Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué og Sergi Roberto.

I 2014/2015 havde klubbens også fire anfører, som var kommet igennem La Masia: Xavi, Iniesta, Messi og Busquets. I sidste sæson var Javier Mascherano på listen, men han bliver afløst af Sergi Roberto og dermed er man igen oppe på fire anfører, som alle har en fortid på La Masia.Læs også
- Espanyol 0-4 FC Barcelona
- Avis: Sådan starter Barcelona mod Espanyol
- FC Barcelona 4-1 Cultural Leonesa
- Barcelona og fodbold for Camp Nouvicer
- Disse forsvarsspillere kigger FC Barcelona på


Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder